04 iulie 2012

Fiti prietenosi, fiti fashion!

Stim ca o tara infloritoare are multe de oferit, spre bunul plac al celor care o viziteaza. Ce putem schimba cand Romania nu mai e de ceva timp ceea ce simtim cu totii ca ar trebui sa fie- o destinatie de vis? 
Ca motor al bunastarii in orice tara sunt incurajarea celor mai slabi sa se implice si sustinerea lor sa dea rezultate mai bune, cat si promovarea celor care creeaza lucruri ce pot avea impact la nivel international - astfel se poate creste succesul tarii peste hotare.

Tinute de seara pe strazile Bucurestiului: Stacey intr-o tinuta inpirata de moda italiana, iar Hashem
 intr-o tinuta perfecta de clubbing. I-am intrebat pe acestia care este piesa ideala din garderoba proprie, Stacey ne-a spus ca este corsetul, iar Hashem a spus ca se simte cool imbracat intr-un costum elegant, lejer.


Chris si Stacey


Stacey, daca vrei sa-ti perfectionezi stilul adoptat de pasionalele femei italience, vei iubi aceasta gentuta artintie Reiss, ce poate fi folosita atat ziua cat si noaptea, detalii vezi aici.









Mohamed si Hashem.

Hashem, tinuta gen ganster va fi imbogatita de o palarie ciocolatie, de 61 de lire, vezi detalii aici. Si vei avea o seara reusita in oras!

Bravo pentru cei care cred ca frumusetea are valoare!


Foto: 3.7.2012, Bucuresti

2 comentarii:

  1. Olá adorei seu blog.
    Obrigada pela visita beijos.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hello,

      We are working hard tohelp people to dress with style. We will publish new articles soon, stand by!

      Thanks for folllowing ModapeStrada blog.

      Ștergere