12 iulie 2012

Tinute in centrul atentiei

Orice bun prieten isi doreste ca tu sa te simti frumoasa si moderna. Dar depinde doar de tine daca vrei sa-ti pui in valoare tinutele la moda si sa incerci sa iesi din tipare: "Daca ceilalti vor sa se imbrace normal, mie-mi place sa fiu diferita!" Ceea ce inseamna ca te simti bine cand toti sunt cu ochii pe tine si tu esti cea care stralucesti si iesi in evidenta prin propria imagine. Sa fii la moda inseamna sa urmaresti ce se intampla in lumea fashion, dar in principal sa stii sa te imbraci mult mai bine ca ceilalti.
Imbracati-va la moda, si nu uitati ca stilistii Moda pe strada va urmaresc indeaproape pasii  care-i faceti pentru conturarea stilului personal.
Marie Claire a ales sa poarte o tinuta clasica si eleganta combinatie de alb si negru, Simona este intr-o tinuta vesela cu influente country, Isabela poarta o fusta brodata cu talia inalta si are pe sub un maieu in dungi, iar Ioana o rochie in culori neon. 


Marie Claire este intr-o tinuta clasica, eleganta si echilibrata.


Marie Claire, vei arata sexy dar si impunatoare printr-o rochie leopard print, care se va potrivi de minune personalitatii tale dominatoare. Pretul este de 142 ron si o gasesti la TopShop. Cauta alte detalii aici.











 Simona are o tinuta relaxata, country, cu balerini.

Ne place atitudinea ta, Simona, dar iti aratam acesti pantofi courtshoe de la Dune, culoarea taupe, care pot sa-ti placa la fel de mult! Pretul lor 242 ron. Pentru detalii clic aici!








Isabela si Ioana.


Isabela (stanga) rochia Topshop, de culoare stone, care am propus-o noi, stilistii, am gasit-o speciala si rafinata, dar in acelasi timp pentru o persoana increzatoare in feminitatea si senzualitatea ei. Rochia in stilul anilor '20 ne-a placut, dar tie? Pretul rochiei este 314 ron si inca mai este disponibila pe TopShop; o gasesti aici.




Foto: 8.7.2012, Bucuresti




Sunteti frumos imbracate, fetelor, bravo, ne intalnim pe strada si maine, asa-i?

3 comentarii:

  1. These are really impressive ideas in on the topic of blogging.
    You have touched some good factors here. Any way keep up
    wrinting.
    Here is my page : seo articles

    RăspundețiȘtergere


  2. Que en el día del Carmen, la primera aurora te regale un emotivo manojo de sonrisas, para que tu rostro sea el fiel reflejo de la felicidad todos los días del año!!

    ¡¡Felicidades en el día de tu onomástica!!

    Atentamente
    María del Carmen


    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Very sweet and beautiful wishes,dear Carmen, thank you for your comment!

      Ștergere