10 aprilie 2014

" The Factory " 10 Years Celebration of Stephan Pelger designer's work

O sa ma las influentata de "moda" Facebook de a gasi cate un raspuns intelept pentru fiecare intamplare pe care incerci sa ti-o explici si scriu:
"Just like being succesful isn't always about being seriuos."
"Succes isn't about what you accomplish in your life, it's about what you inspire others to do."
Am luat parte la petrecerea de celebrare a 10 ani de activitate a designerului Stephan Pelger.
El a folosit cele mai fresh materiale si idei pentru a-si crea piesele vestimentare, amplificate de experienta, care-ti taie respiratia, de design interior pusa in scena de Eduard Baicu si Mircea Banu. Aveai iluzia ca in fiecare coltisor al incaperii vei gasi o parte din ce a facut, a gandit Stephan Pelger.
Stephan Pelger vede piesele vestimentare de designer urcate pe un piedestal; oameni care-si cumpara haine de designer si se poarta cu ele cu o deosebita grija; femei care atrag prin farmec si senzualitate; moda viitorului influentata de tehnologie (tehnologia ajuta arta sa se manifeste mai usor, dar nu o inlocuieste).




 Designerul Stephan Pelger











 Cristina si stilistul Ovidiu Buta. Cristina poarta jacheta Stephan Pelger.


 Madalina Grigoras poarta tinuta Stephan Pelger


 Sophia


 Silvia Cristescu -VIVA






Designerul ne aminteste ca traim in vremuri moderne, in care moda joaca un rol primordial
in viata noastra. Vrem sa ne inconjuram si sa ne imbracam de lucruri care sunt "la moda".

Ce a reprezentat pentru mine evenimentul in 2 cuvinte: un eveniment sofisticat si calculat pana la cel mai mic detaliu asa cum sunt si creatiile lui Stephan Pelger, dar si un eveniment la care toti si-au dorit sa se imbrace bine si sa poarte macar o piesa semnatura Stephan Pelger!

2 comentarii:

  1. Carmen , felicitatrile mele pentru publicarea acestul articol minunat .Esti un stilist deosebit ! Ma bucur mult pentru tine !

    RăspundețiȘtergere