17 iulie 2012

Fa-ti lista cu tinute indraznete!

Weekend-urile sunt momentele cand tii sa fii creativ si sa te relaxezi. Alegeti piesele cu stil si completeaza-ti tinuta, folosind mici trucuri de seductie! Sasha a ales sa fie la inaltime imbracat intr-un tricou mulat si cu U adanc. Bianca a ales sa se faca remarcata intr-o tinuta feminina, dar discreta, iar Maria a lasat de inteles ca este liber la tinute sport. Gabriel a vrut sa se distinga de ceilalti, alegand piese vestimentare ceva mai neobisnuite pentru o plimbare prin Bucuresti. Uitati-va mai jos cum le sta imbracati asa:



 Sasha, ne-am bucurat ca ai aparut in pozele noastre!


Sasha, cauta un ceas care nu se demodeaza usor si care sa simti ca-ti este indispensabil de fiecare data cand iesi din casa. O achizitie foarte buna, este acest ceas Ben Sherman, maro, care-si justifica orice leu dat pe el,pretul 399 ron, si-l gasesti la acest link: http://www.asos.com/Ben-Sherman/Ben-
Sherman-Watch-With-Leather-Strap/Prod/pgeproduct.aspx?iid=2098681&cid=5034&sh=0&pge=4&pgesize=20&sort=-1&clr=Brown




 Bianca si Maria




 Bianca, lookul tau va avea de castigat cu aceasta pereche de wedges-uri, cu toc inalt, Juicy Couture, cu care te vei simti foarte feminina si ca esti o tanara cocheta. Acest model de incaltari le poti cumpara de aici, da clic.







Maria, iti propunem o geanta, model clasic, pe care o poti lua cu tine noapte si zi, este o geanta care va da un plus de eleganta tinutei tale. Daca este preferata ta, intra pe link si afli mai multe detalii: http://www.topshop.com/webapp/wcs/stores/servlet/ProductDisplay?beginIndex=0&viewAllFlag=&catalogId=33057&storeId=12556&productId=6077238&langId=-&sort_field=Relevance&categoryId=208548&parent_categoryId=204484&pageSize=200



Gabriel



Gabriel, simte-te liber sa porti o astfel de camasa cu dungi bleumarin sport, si care se va potrivi dorintei tale de a fi unic si a te imbraca diferit. Noi ne dorim cat mai multi prieteni inventivi! Camasa o poti pe siteul Ralph Lauren aici.











 
Foto: 14.7.2012, Bucuresti



Te asteptam sa citesti urmatorul articol, Moda pe strada, unde poti sa-ti alegi tinuta preferata, afli gusturile tinerilor care se imbraca la moda, despre tendintele care combina culorile neon si diversele imprimeuri!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu