03 septembrie 2011

Ne mai imbracam bine?

Ce se intampla cand lumea infrunta criza, trebuie sa ne intereze daca ne imbracam sau nu bine?

Ne-am obisnuit sa ne dorim cele mai bune haine. Care sunt solutiile pe care le adoptam sa nu ne mai gandim ca este un chin acum, sa pastram vie imaginea pe care ceilalti si-au conturat-o despre noi?

Cand ne imbracam urmam ultimele tendinte din moda, cumparam din ce in ce mai multe haine. Totusi trebuie sa ne dam seama ca multe branduri au scos variante mai ieftine ale hainelor pe care noi le preferam, din materiale mai ieftine si nu tocmai naturale. Trebuie sa luam in considerare acele branduri care sunt de fapt concurenta brandurilor cu renume dar propun haine mai ieftine.

Am intrebat pe cei care apar in pozele noastre solutiile pe care le-au gasit sa nu mai simta atat de grav lipsa banilor: fie ca au ales cu mai multa grija hainele pe care au dat banii, fie ca au incercat sa pastreze piesele clasice din sezonul trecut pe care sa le combine cu accesorii statement, fie ca au incercat varianta comenzilor online de pe siteuri internationale. Au ramas cu aceeasi dorinta: de a avea un look updated, plin de prospetime.

Voi cat de inventivi ati observat ca sunt romanii cand vor sa faca economii chiar si din banii dati pe haine, cand vor sa cheltuiasca banii rational?

Foto: Carmen-Iulia Avram, 31.08.2011, orele 18:30-20:30, Piata Romana, Bulevardul Dacia, Bucuresti



Dana este PR. Este o persoana rationala si cumpatata, cumpara exact cat are nevoie, merge din cand in cand afara, in alte tari sa-si gaseasca haine la reducere.

Elena este avocat. Crede ca poti face economii cand combini piesele vestimentare vechi cu unele noi. Adauga cate un accesoriu sa se imbrace exact asa cum vrea de efect, si sa-i impresioneze pe cei cu care interactioneaza.

Alina si Eduard. Alinei i se pare extrem de simplu sa confectioneze popriile haine si astfel are multe piese unicat.

Hainele te scot din anonimat! Cine s-a imbracat mai bine?

4 comentarii:

  1. Alina si Eduard poarta accesorii deosebite! Multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  2. mai vezi pe strazile noastre oameni interesant imbracati. imi place! xxx

    RăspundețiȘtergere
  3. Da, asa este in ultima vreme au inceput doamnele si domnisoarele sa se preocupe de imagine in special de cum se imbraca. Multumim

    RăspundețiȘtergere