25 mai 2011

Doar langa prieteni radem cat de mult putem

Am fost in Piata Revolutiei. E un parculet acolo. In parc oamenii se simt liberi.Pe o banca, un barbat trecut de prima tinerete m-a intrebat daca filmez, daca se aranjeaza sa apara bine in film. Genul de persoana care infrunta greutatile cu zambetul pe buze.
Apoi mi-a spus ca vorbise cu un tanar ce e student in Bucuresti, dar care a venit pentru studii din Mexic.I s-a plans ca romanii sunt inchisi, doar pentru ei. 
Daca ne e greu sa pastram legaturile stranse de prietenie, cu ce ne mai mandrim?

Foto: Carmen-Iulia Avram, 20.05.2011, orele 18-20, Bucuresti








2 comentarii:

  1. Romanul este o persoana care are un caracter multiplu. Acest tip temperamental este datorat multitudinii de minoritati si culturi intalnite dealungul vremii pe teritoriul Romaniei, dar si faptului ca are sange cald, primitor si ospitalier. Cateodata este parsiv si iscoditor, alteori este mandru si curajos, dar mie imi place ca romanul se descurca in orice imprejurare. Are o istetime ascutita si mai are si tupeu. Este dragastos si frumos atat la fizic cat si la minte (psihic). Deci are si calitati si defecte, intrunind toate componentele necesare pentru a fi OM. Poate mai trebuie putin cizelat !

    RăspundețiȘtergere
  2. Iti multumim pentru ca ne urmaresti!

    RăspundețiȘtergere