03 octombrie 2011

Stilul vostru intre indrazneala si naturalete

Stilul vostru un mix intre imaginatie si cei pe care i-ati ales ca sursa de inspiratie. Cam asta am aflat noi de la cei pe care i-am pozat ca ai ceva inascut sa-ti placa sa te imbraci bine, dar ca sa fii cu adevarat frumoasa trebuie sa fii mereu cu ochii pe cei care fac acelasi lucru ca si tine sunt preocupati de beauty si frumos. In acest fel te asiguri ca te numeri printre femeile cu un look modern, updated.
Asa cum v-ati obisnuit am postat cele mai bune tinute. Recomandarile noastre pentru aceste tinute va ajuta sa va imaginati aceste tinute in alta lumina. 

Foto: Carmen-Iulia Avram 27.09.2011, orele 17-19, Strada George Enescu, Bulevardul Magheru, Nicolae Balcescu, Cafepedia, Sala Palatului, Bucuresti


Ana are ca model de frumusete si stil pe Twiggy. Ana are o rochie neagra Zara si inel funda de la Accessorize. Tinuta este un bun exemplu de cum se accesorizeaza o rochie neagra.

Lookul tau tribal va fi scos in evidenta de Jacheta din piele rosie Biker ASOS (120 lire). Pentru a cumpara jacheta: click aici. Aceasta jacheta din piele de sarpe o poti purta atat ziua cat si noaptea.Este o jacheta super hot datorita culorii ei rosii. Varianta mai ieftina la aceasta jacheta este o jacheta din PU.


Sorana se inspira dupa cum se imbraca stilista Andreea Raicu.

Pentru a fi mai sofisticata poti purta cu incredere aceasta rochie la birou. Este o rochie inspiratie anii 40. Este o rochie care va arata extraordinar pe tine. Pretul este 260 lei. Pentru a cumpara aceasta rochie: click aici.

Ovidiu apreciaza valoarea designerului Tom Ford. El poarta pantofi si curea Cacharel. Apreciaza moda britanica, camasa lui este cumparata de la Londra.
La tinuta de mai sus merg si bretelele khaki ASOS la pretul de 60 lei. Le gasesti aici.


Sorin poarta costum si camasa 7 Camicie.

La costum poti purta si o camasa diferita de alb precum camasa cafenie ASOS: pret 60 lei. click aici.


Guy este englez si a fost dispus sa apara pe ModapeStrada.
Hainele te scot din anonimat. Cum ti se pare noul format al articolelor de pe blogul ModapeStrada?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu