04 octombrie 2011

Andreea Raicu... imbracata cu stil

Este alegerea voastra dintre persoanele bine imbracate din Romania. Si voi puteti sa fiti cel mai bine imbracate!
Andreea Raicu este stilist personal. Noi, prin ModapeStrada facem acelasi lucru serviciul de stilist personal. Este atat de incitant si ne bucuram sa facem asa ceva.
Cine este un stilist personal? Este cel care te imbraca si te indeamna sa te bucuri de hainele pe care le porti zi de zi, sau la evenimente. Tot acum trebuie sa te indemnam sa nu te  imbraci mai saracacios decat ar trebui, luand in considerare statutul social pe care-l ocupi in acest moment, pentru ca nu iti faci bine. Prima impresie conteaza, de cele mai multe ori persoanele cu care intri in contact sunt selective.
Ce vreau sa spun prin acest lucru? Tinuta pe care o porti nu va afisa nicaieri pretul pe care l-ai dat pentru achizitionarea acesteia, insa va spune imediat ca ai gust, ca iti stii valoarea, ca te simti tanara si ca stii ce ai de oferit.
La curtile regale dea-lungul timpului cei care vroiau sa-si pastreze influenta la curtea regala sfarseau sa se indatoreze pentru a-si cumpara haine in ultimele tendinte, tendinte ce erau dictate tot de curtea regala. Tot asa, vip-urile si vedetele noastre trebuie sa ne fie modele de cum sa ne imbracam pentru a fi placuti si a arata ca ne pasa de imaginea noastra personala. Iti place cum se imbraca Andreea Raicu? (am cautat ca fotografiile care apar sa fie cat mai recente).




Iata cateva recomandari pentru a obtine o parte din lookul Andreei. Pentru asta trebuie sa porti tinute in care vei fi apreciata:

Pentru a vedea tinuta: click aici.

Pentru a vedea tinuta: click aici.

Pentru a vedea tinuta: click aici.
Pentru a vedea tinuta: click aici.



Tinute preluate de pe Fashionfinder.asos.com

Un comentariu: