24 septembrie 2011

Ai controlul propriei garderobe printr-o revitalizare rapida

Pentru a sti ce haine sa-ti cumperi, ce-ti mai lipseste pentru a crea noi tinute trebuie sa verifici periodic ce nu mai are ce cauta in garderoba ta, si nu in ultimul rand ce-ti mai trebuie, astfel ca sa aduci culoare in propriul dulap cu haine. Acum toamna este momentul prielnic deoarece cei mai mari retaileri de haine isi reimprospateaza vitrinele si produsele din rafturi cu noile colectii.
Precum este acum desfasurata in Bucuresti campania de reciclare a electrocasnicelor uzate, sau care nu mai functioneaza cum trebuie, sau sunt stricate: " Scapa de fantoma electrocasnicelor din casa ta!" tot asa poti sa gandesti si despre hainele din dulap cu care nu stii ce sa mai faci ca nu aduc nimic bun imaginii tale de femeie moderna.
Sa stii de ce trebuie sa scapi mai intai, eu zic ca ai putea sa te intalnesti cu cele mai bune prietene, sa va intalniti pe rand in dormitorul fiecareia si sa aflati parerea fiecareia referitoare la ce mai trebuie facut cu atatea haine pentru care nu mai ai nici un interes. Poate nici nu stiai pana acum cate lucruri neinteresate e "obligat" dulapul tau sa suporte zi de zi.
Iata cateva idei de haine la care ai putea sa te gandesti ca nu ti se potrivesc, care le afli ca raspuns la intrebarea: "Ce stii ca trebuie sa dispara din propria garderoba desi nu ai scapat de ele pana acum?" al celor care apar in fotografiile noastre.

Detalii despre Revitalizarea Garderobei.

Foto: Carmen-Iulia Avram 16.09.2011, orele 18-20, Universitate, Hotel Intercontinental, Bucuresti

Oana si Andrada. Oana are niste blugi deschisi la culoare care nu o mai reprezinta, iar Andrada are o pereche de blugi albi taiati de care vrea sa scape. Uneori blugii albi pot da clasa tinutei, alteori nu.


Smaranda are o vesta crem cu verde cu niste omuleti brodati si mai mult este cu o marime mai mare. Aceasta este una din piesele la care s-a gandit ca nu are ce sa caute la ea in dulap.


Simona poarta cardigan H&M.

Catalin stie in orice moment ce haine are in garderoba si este una dintre placerile lui sa-si cumpere alte haine. El poarta curea Dockers.

Hainele te scot din anonimat! Pe tine ce te ajuta sa ramai updated?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu