02 septembrie 2011

Worth it watching < Style stays solid as a rock >

Cum ar spune si coco Chanel: "Moda trece..., stilul ramane". Stil a ajuns un cuvant aflat pe buzele tuturor celor cunoscuti, asa ca multi din jur au inceput sa se preocupe de stilul tau vestimentar si sa inceapa sa comenteze politicos sau mai obraznic despre felul cum te imbraci. Tu sa raspunzi simplu:"Ce dragut din partea ta ca-ti pasa de felul in care ma imbrac!".

Andreea Raicu si Roxana Volosniuc, minunate in tot ceea ce fac, dar mai ales acum cand le vezi cu cata eleganta invata romancele sa poarte tinute ingrijite si sa-si cumpere haine care le ajuta sa exprime atitudine si stil in DVD-ul "Stylepedia. Codul bunelor tinute". "Stylepedia. Codul bunelor tinute" este un video de calitate, care confirma faptul ca nu poti sa vinzi ceva in moda fara sa ai un standard de calitate.


Deoarece merita vazut, trebuie sa stiti ca veti gasi un capitol "Elementele de baza ale garderobei" care reprezinta un omagiu adus negrului, pentru piesele clasice care nu se demodeaza niciodata.Totusi, va recomand daca vreti sa purtati altceva decat morocanosul negru, pentru un plus de farmec, combinati piesele negre cu accesorii vesele si pantofi in alta culoare decat negru. Tin sa specific ca negrul arata bine cand e curat (nu cum am auzit eu odata in autobuz de la un baietel de 6 ani care-si intreba mama: "Stii care e culoarea care nu se murdareste niciodata? - Negrul"), majoritatea pieselor vestimentare trebuie curatate in spalatorii, nu purtati aceste haine in negru pe soare puternic deoarece se decoloreaza usor si scamele si praful se vad foarte bine pe negru. In principal hainele negre sunt frumoase atat timp cat par noi. Deci negrul este o culoare pretentioasa.

In capitolul dress-coduri veti gasi inspiratie pentru tinute de clubbing, imaginea ideala construita in acest sens de Andreea si Roxana este femeia care a retinut ca tinuta de clubbing nu se poate fara o pereche de pantofi cu toc. Tinutele black-tie sunt pentru evenimentele si ceremoniile (nunti, botezuri) care impun o anumita strictete, rigiditate in alegerea tinutelor. Totusi pentru acest tip de tinute as avea ceva de specificat pentru a nu parea ca aveti o tinuta neterminata, chiar daca evenimentul se desfasoara vara, va trebuie un sacou de pus peste bluza, rochie sau camasa, de fapt va recomand sacoul sa fie printre primele piese achizitionate pentru o astfel de tinuta.

In Stylepedia. Codul bunelor tinute" veti gasi multe mituri spulberate dar cel pe care-l veti iubi cu siguranta cand ii veti intelege sensul, "nu se mai cumpara accesorii la set (bratara, inel, colier, cercei) si mai gresit ar fi sa le purtati pe toate in acelasi timp", spuneti voi ca va completeaza tinuta, Andreea si Roxana va spun ca asta denota de fapt prost gust.

Acest video va ocupa destul de repede un loc important printre lectiile voastre de stil si va avea un impact dublu pentru ca va raspund la problemele de stil Andreea Raicu si Roxana Volosniuc, doua prezente mult placute pe sticla.

Ce parere aveti despre articol, dvd?

2 comentarii: