27 august 2011

Fiti de-a dreptul sclipitori, dragilor!

Ce pot face hainele pentru tine,un lucru care nici chiar cuvintele care le rostesti nu te ajuta in acest sens? Ele pot sa "spele" orice complex, orice prejudiciu pe care ceilalti ti l-au transmis fie din rautate, sau asta e doar realitate (esti prea gras, prea slab, prea scurt, prea inalt). Astfel de sentimente de inferioritate te pot urmari toata viata sau poate NU?

Cum se va simti cel gras imbracat in asa fel incat ii sunt ascunse toate locurile in care s-a depus grasimea, cel slab care a prins dintr-o data forme, cel scurt intr-o tinuta in care i se pare ca lumea-i a lui sau cel inalt, desi asta nu-i dezavantaj prea mare la barbati,cu toate ca te poti duce la unele intalniri (gen prima intalnire cand vrei sa cuceresti) si asa ca atunci ti-ai dori sa arati mai "normal".

Atitudinea corecta pentru a te transforma in cel care se imbraca bine este in primul rand sa te informezi despre greselile frecvente pe care le poti face cand iti cumperi haine sau cand le pui intr-o combinatie sau poti apela la un stilist care te orienteaza intr-un timp scurt si afli sfaturi merg cu tine la cumparaturi pe viata.

Foto: Carmen-Iulia Avram, 24.08.2011, orele 19:30-20:30, Stefan Cel Mare, Barbu Vacarescu, Bucuresti

Razvan poarta o camasa alba Hugo Boss si mocasini Moschino.

Toto, Guly si Vlad sunt niste hairstylisti care vor sa-si faca cat mai bine meseria si care au luat o decizie importanta vor sa afle de la stilistul nostru cum sa se imbrace bine.

Fiti atractivi si sper sa va placa lucrurile de calitate, iar hainele te scot din anonimat!
Si voi doamnelor mergeti mai mult pe jos, veti fi mai sexy si veti fi mai aproape de cei care va admira cu adevarat cand aratati bine:barbatii romani.

2 comentarii:

  1. Great pictures and post! xx Joice

    RăspundețiȘtergere
  2. Thnaks Joice! Me and Carmen we are doing a great job! Styling man and women and watching street fashion.

    RăspundețiȘtergere