26 martie 2013

Petrecere de primavara in Alchemia

Tinerii iau parte la evenimente culturale si astfel raman ancorati in realitate, si gasesc un imbold sa gandeasca,sa actioneze si sa-si faca manifeste sentimentele cat mai LIBER. Dar cum te transforma aceste preocupari culturale sa-ti doresti sa ai un aspect ingrijit (iar un aspect ingrijit mereu face o impresie buna)?
 
Iar hainele va ajuta sa arati ca sunteti, la inceput de primavara, intr-o forma cat mai buna!
Aici am fost in ALCHEMIA, la vernisajul To Take, To Make, To Meditate si la o cana de ceai fierbinte sau 2: Darjling (multumesc pentru sampanie, Dragos) si persici cu petale!!!!!!!!



Mariela, Dragos si Loredana.

Mariela, ne-au placut foarte mult pantalonii tai mulati, din piele, stilul anilor 90. In stilul rock, retro, iti aratam o pereche de ghete bleumarin la pretul: 450ron la gasesti pe Topshop la link.









Loredana, ai niste picioare foarte frumoase, iar rochia si cizmele iti vin asa de bine! Tinuta ti-ai ales-o cu grija, si cum stilul anilor '70, merge foarte bine cu o silueta tonica, poti sa inspiri o silueta zvelta cu o curea stransa in talie. Si iata tinuta clasica, care nu se demodeaza si care prinde atat de bine.Gasesti cureaua New Look la pretul 35ron pe magazinul Asos, la link.
 
Dragos, ne-a placut tinuta care ai purtat-o, adidasii si jeansii roz fac toti banii!



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu