27 august 2011

Contureaza-ti formele prin haine la moda

Moda este pentru cei care in secolul vitezei simt totusi ca se plictisesc. Oamenii au inceput sa-si doreasca sa exprime cine sunt nu doar prin cuvintele si faptele pe care le realizeaza ci si prin modul in care arata.

De fapt, totul se schimba extrem de repede in lumea modei. Luna de luna aflati din revistele si blogurile de moda trucuri despre cum sa va imbracati,si sa ramaneti informati cu ce se poarta in noul sezon. Noi, Moda pe strada, va prezentam cele mai bune tinute purtate de oameni obisnuiti ca si voi.

De ce apar oameni obisnuiti? Deoarece la ei ne este la indemana sa ne raportam cand vrem sa ne imbracam cu stil.Vedetele au propriul stil, demn de invidiat,dar cati dintre noi dispunem de resursele lor? Noi avem un buget fix in fiecare luna pentru a cumpara haine si cu toate acestea avem datoria sa le cumparam pe cele care ni se potrivesc cel mai bine si sunt de efect in combinatie cu alte piese din garderoba. De ce sa fim niste cumparatori inteligenti? Pentru ca avem nevoie sa ne imbracam si pana castigam alti bani nu mai mergem in magazine sa cumparam alte haine.

Asa ca alegeti-va de pe blog propriile tinute care va inspira si creati-va stilul prin care pareti mai slabe si pline de charm zi si noapte.
 
Foto: Carmen-Iulia Avram, 18.08.2011, orele 19:30-20:30, Stefan Cel Mare, Calea Floreasca, Bucuresti

Ioana poarta tricou si fusta Zara, pantofi Musette ce costa 300 lei.

Sorin

3 comentarii:

  1. Thank you for the good writeup. It actually was once
    a amusement account it. Look complex to more delivered agreeable
    from you! By the way, how could we keep up a correspondence?


    My website; Haine Online

    RăspundețiȘtergere
  2. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  3. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere