30 iulie 2011

When you're willing to be different then you become irreplaceable

Coco Chanel a spus aceste cuvinte deoarece stia ca si tu te poti simti implinita daca descoperi ce te face diferita de ceilalti. Esti TU cand stii ca esti unica.
Tot mai des fericirea este asociata cu a avea succes. Nu este usor sa arati ca esti unica, dar cand reusesti asta incepi sa ai succes.
Am intrebat pe cei din pozele noastre ce nu ar schimba pentru nimic in lume la felul in care arata si ce piesa vestimentara ii ajuta de fiecare data cand vor sa se imbrace intr-o tinuta de efect, sa fie diferiti.

Foto: Carmen-Iulia Avram, 28.07.2011, orele 17-19, Piata Unirii, Bucuresti

Irina, este bucuroasa ca are niste picioare frumos conturate si are si de ce, picioarele-i sunt modelate in cadrul antrenamentelor pe care le efectueaza pentru participarea la maraton. Crede ca i-ar fi greu sa aiba o tinuta de efect fara niste pantofi pe masura.

 


 
Laura crede ca cele care au puterea sa "spuna" cel mai bine ca este unica sunt buzele ei, si se simte extraordinar ca a fost inzestrata cu astfel de buze. Ea simte ca trebuie sa aiba grija zi de zi la incaltarile pe care le poarta, sa fie comode, dar in acelasi timp iesite din comun.

Mag si Liviu.Pe Mag o face sa se simta increzatoare felul in care-i sta parul ondulat, plin de volum, iar Liviu este diferit prin ochii verzi enigmatici.Mag se axeaza pe faptul ca niste incaltari bine alese vor trezi interesul celorlalti asupra ei, iar Liviu se simte minunat cand isi pune geanta pe umar atunci cand iese sa se plimbe pe strada.

2 comentarii:

  1. Asa spune si Reese Witherspoon: "Trebuie sa gasesti ceea ce te face unic." in numarul 27 in revista Psichologies

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumim pentru ca te-ai oprit la articol. Andrei A.

    RăspundețiȘtergere