16 iulie 2011

Cum afli daca te-ai imbracat corect

Exista o intrebare greu de raspuns: "Femeile vor sa se imbrace in tinute de efect ca sa seduca barbatii sau sa exceleze fata de celelalte femei?"

Chiar daca si mai multe voci sustin ca vor sa se imbrace bine pentru ca asa se simt ele bine, eu nu prea cred acest lucru pentru ca ar fi printre noi mult mai multe femei infometate dupa infomatiile de calitate care le scot din casa cu gandul sa incerce pentru ele cat mai curand ce au descoperit.
Asa ca femeile se aranjeaza ca sa nu treaca neobservate de barbati, dar mai ales de femeile cu care se vad zi de zi.

Am intrebat pe cei care apar in pozele de mai jos, si am primit raspunsuri sincere (mizam pe tineretea lor), cum transmit celor din anturaj ca ceva in tinuta lor nu este corect?

Foto: Carmen-Iulia Avram, 12.07.2011, orele 17-19, Piata Romana, Bucuresti



Cristi spune direct prietenilor cand nu le sta bine cu ce s-au imbracat.

George si Minu considera ca prietenii n-ar trebui sa se supere sau sa-i deranjeze cand sunt criticati de cum s-au imbracat. De aceea ei spun scurt si cuprinzator cand au ceva de zis, atrag atentia celor "ce s-au imbracat prost".

Cosmina se gandeste ca trebuie sa fii discret cand vorbesti cu ceilalti despre alegerile vestimentare personale. Celor care au asortat hainele gresit le face, fara ezitare, sugestii precum "nu crezi ca ar fi bine si asa..."

Ilina nu intervine in orice situatie sa inceapa sa discute cu ceilalti despre cum sa poarte si sa aleaga cu grija si cat mai bine piesele vestimentare care-i compun tinuta. In cazul in care stie ca se intelege cu persoana respectiva ii spune scurt, fara menajamente ca "nu o prinde, nu o avantajeaza...".

2 comentarii: