03 aprilie 2014

Ce sa facem pentru a fi relaxati si prezentabili?

In weekend am fost prezenti la un targ in centrul Bucurestiului. Ce urmareau sa gaseasca cei care au mers la targ? Am vazut tineri care-si cumpara accesorii, batrani care cauta chilipiruri si destul de multi  straini. Diferenta dintre straini si romani este ca cei care ne viziteaza tara cu un anumit interes, par mult mai RELAXATI decat romanii.

Asadar, DE CE cumparam accesorii? Accesoriile sunt mult mai ieftine dacat hainele, nu? Ele fac garderoba sa para mult mai bogata, deoarece plecand de la o singura rochie, poti realiza mai multe tinute schimband doar accesoriile intre ele. Poti sa te asiguri ca arati cel mai bine, daca depui tot atat de mult efort in alegerea accesoriilor, cum faci la alegerea pieselor de baza ale tinutei.

Si, cum de nu ajungem sa parem la fel de relaxati ca strainii? Am cautat putin pe Google si iata ce-am aflat! Calitatea TIMPULUI LIBER petrecut in afara serviciului sau a scolii, ii ajuta pe oameni,  prin implicare in diverse proiecte culturale, de cunoastere sau dezvoltare personala, sa capete recunoastere de la ceilalti membrii ai comunitatii. Iar cea mai ascunsa dorinta dar si cea mai "arzatoare" este aceea de a iesi din anonimat si de a-si folosi resursele de orice natura, dar mai ales cele intelectuale in folosul comunitatii.

Deci, tinerii au nevoie sa-si foloseasca timpul liber-de fapt aici autorii se refera la timpul in care tinerii sunt liberi sa actioneze, fara alte constrangeri in directia pe care ei singuri o aleg-in participarea la activitati si programe de inalta calitate care sa-i pregateasca pentru viata, sa participe in comunitate si sa-i ajute sa abordeze si sa previna problemele.
Si toate astea duc la cresterea increderii in tine si in ceilalti!



Martin -Austria



 
Magdalena,toti isi doresc o jacheta buna din piele, sau macar una care sa imite pielea. Noi iti recomandam o jacheta New Look, de culoarea maro, pe care o gasesti pe siteul Asos la pretul de 216ron. O gasesti la Link. Aceasta jacheta se potriveste la tinuta pe care o porti in aceasta zi.


Florin si Lisa.




Grigore Lese la 60 ani. Anul acesta maestrul a implinit 60 de ani. La multi ani, maestre!


2 comentarii:

  1. timpul liber de calitate cred ca este in primul rand cel petrecut in aer liber si asta pentru ca multi dintre noi au un job care ii determina sa se plafoneze intr-un spatiu inchis, intr-un sedentarism pacatos

    RăspundețiȘtergere
  2. interesant si util acest articol. fiecare dupa cum se simte.

    RăspundețiȘtergere