11 septembrie 2013

Bijuterii si haine de designer la Fashion Festival in locatia "La Historia" Centrul Vechi

Avand in considerare darul designerilor de a crea o lume magica in jurul hainelor pe care le creeaza, ne-am gandit ca si cei care au printre prieteni designeri, sunt cei carora le place sa fie diferiti.
 Cum am vizitat standurile, am aflat aspectele care-i ingrijoreaza pe clienti cand vin sa-si achizitioneze piese de designer.

Acum pune-te in urmatoarea situatie: "Ai vazut pe raft piesa de designer care-ti place si te-ai hotarat s-o cumperi. Si atunci vrei sa-i afli pretul. "Stii ca este ceea ce ai nevoie, ca hainele de designer te ajuta sa te imbraci ingenios. Fata de hainele de serie, pe hainele de DESIGNER, trebuie sa te astepti sa dai mai mult, pentru ca te ajuta sa-ti definesti personalitatea si sa atragi atentia asupra ta, fara riscul de a te pierde in multime." Totusi cum sa nu pari mirata cand afli pretul?

Cunoaste cateva "trucuri" sa stii la ce PRET sa te astepti ca vei da pentru produsul pe care l-ai vazut. Factorii care contribuie la cresterea pretului sunt:
-cat material s-a folosit (hainele cu mai putin material vor costa mai putin decat cele lungi, sau groase);
-detaliile cusute pe ele (precum butonii sau paietele: un top cu paiete va costa mai mult decat unul care nu are paiete)
-designerul de la care cumperi
-perioada in care cumperi (cand se face trecerea intre sezoane sau de Craciun asteapta-te la discounturi)
-starea economiei actuale (pot face preturile sa creasca sau sa scada)
-sezonul in care a fost pus pe piata (cu cat e mai vechi produsul, cu atat va avea pretul mai mic, nimeni nu e interesat sa faca stoc).



 Lavinia si Larisa Dragna.
 

 Designerul Larisa Dragna si Andrei Avram - ModapeStrada. Larisa poarta top si guler creatie Larisa Dragna. In fotografie apar si bijuteriile Funky Biju.
 

 Orfi Design, Crafty Grandma si Larisa Dragna.


 Larisa Dragna si Happy Bowtie by Rodica Dumitru
 

 Handmade Boutique by Adda si Larisa Dragna.
 




 Detaliu colectie masini de tocat carnea din localul La Historia Fashion Festival.
 

Isabela poarta IE model traditional din Bucovina.



Si tu simti ca hainele de designer pe care le detii te fac sa arati ULTRAMODERNA? Si cum sezonul  targurilor de fashion este abia la inceput te indemnam sa urmaresti si sa afli la ce targ vrei sa participi in functie de designerii prezenti! Daca ti-a placut articolul, poti lasa un comentariu pe blog sau pe pagina Facebook Modapestrada.

3 comentarii:

  1. Ame a vida e os bons amigos, pois a vida é curta e os bons amigos são poucos.
    Te desejo um ótimo fim de semana beijinhos.

    RăspundețiȘtergere
  2. You're right Nelma,being close to friends will make you feel good, everyday, about yourself and will help you look good.Thank you for your comment,Nelma, and we are happy you felt here between friends!

    RăspundețiȘtergere