05 septembrie 2013

Scolile incep din nou in septembrie. Ce valoare are educatia?

Tinerii nostri vor incepe scoala: copii au asteptari mai mari de la an la an, pe cand parintii par preocupati de latura financiara.Va ganditi sa fiti alaturi de copii , sa vedeti cat au crescut, si ce realizari au avut in aceasta vacanta?

Cultivati-le bunul gust, dorinta pentru miscare si pastrati-le viu apetitul pentru O VIATA traita din plin.

Si de ce sa-i DETERMINATI sa fie buni la invatatura? Nu uitati ca ei sunt copia voastra in miniatura si ce v-a fost voua benefic le este si lor!

Ce sa se imbrace copii si sa fie bine? Noi credem ca tot uniforma a ramas elementul cheie al tinutei unui elev sau licean si chiar daca trebuie sa para imbracati modern, exista solutia ca fiecare uniforma sa inspire un aer fresh si "la moda". Si la cat mai multe reusite in acest nou an scolar, dragilor!



Larisa. Poarta top Ramones-Stradivarius, fusta Berska.

Larisa, ne-am gandit sa-ti recomandam la aceasta tinuta care ne place s-o faci purtabila si in septembrie. De-asta iti aratam o pereche de ghete tan vintage Mango,care merg foarte bine cu tinuta pe care o porti.
Vezi link 






Catalina si Deea.

Catalina (st), nu e usor sa gasesti tinuta ca a ta. Este o combinatie unica, dar piesele noastre preferate sunt topul trophy si jeansi scurti. Poate crezi ca te vei simti in largul tau si cu acest plic din piele rosie River Island, cu fermoare laterale.
Pret 90ron. Vezi  link


Deea (dr) ne place cum iti vine fustita minimagica cu pliuri. Daca vrei sa stii ce alta pereche de pantofi se potriveste la tinuta aceasta,am gasit o pereche de sandale burgundy TopShop.
Pretul 354 ron.Vezi link















Paula - Bistrita.

Paula ai o privire care ne aminteste de o cantareata tanara si foarte draga noua, renumita international. Credem ca esti placuta de oricine iti este prieten, si ne-am gandit pantofi cu toc cui TopShop, negri cu argintiu, te vor face sa pari si mai electrica.
Pretul 354ron. Vezi link








Ramona si Rita.

Fetelor, aveti niste rochii in culori aprinse; sunt niste culori inedite pentru strazile din Bucuresti, asa ca bravo e ceea ce vrem sa vedem.
Ramona (st), totul e mic la tine, de aceea, poti sa faci tinuta aceasta sa aiba inspiratie folk, cu acesta rochie Asos Skater, pe corp cu imprimeu floral folk. Pretul 251ron. Vezi link


Rita (dr), felul in care arati ne-a dus cu gandul la cum ai arata intr-o tinuta military si apoi am gasit o rochie Asos kaki camuflaj. Pretul este 350ron. Vezi link




Va plac tinutele fetelor sau propunerile care le-am ales special pentru aceste tinute? Va puteti face vocea auzita lasand parerea voastra despre acest articol printr-un comentariu la blog sau pe pagina Facebook ModapeStrada. Va multumim ca ne urmariti si ca ne ajutati sa speram intr-O LUME mai buna!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu