01 noiembrie 2011

Targul Femeia. : ore pentru infrumusetare, relaxare pentru pielea si trupul tau

Promisiunea cu care a venit acest targ: Veti fi mai frumoase, veti avea de castigat!

Cele care au fost prezente s-au bucurat de sedinte de make-up, masaj gratis,tehnici de purificare a trupului ultimele oferte pe piata romaneasca de dressuri Escapade, haine de designeri Mirela Gheorghe si ati aparut in pozele lui Mircea Popa, fotograful evenimentului!

Femeile au devenit din ce in ce mai preocupate de beauty, dar au fost si barbati prezenti.Cu cat veti sti mai bine oferta existenta pe piata, va va fi mai usor sa puneti accent sa duceti o viata de calitate.

Ce am invatat ca Personal Stylist este ca daca arati bine, te simti bine. Iata de ce sa fii bun iti alegi cu ce sa te imbraci.
Cat despre informatiile care vi se vor da despre ce haine sa purtati, ce articole vestimentare sa va cumparati pentru a avea un look updated, precum si greselile frecvente care pot aparea cand iti construiesti propria tinuta vom vedea ce surprize va pregatesc organizatorii la viitoarele editii.
 
Foto: Carmen-Iulia Avram 29.10.2011, orele 18-19, Piata Romana, Piata Univeritatii, Bulevardul Magheru, Sala Dalles, Bucuresti
 
Stefania poarta palton si blugi Zara, funda pentru par imprimeu leopard H&M.

In acest sezon toamna-iarna 2011 - 2012 se poarta Heritage. Completeaza tinuta in trend cu o pereche de cizme de calarie ALDO din piele maro inchis. Aceste cizme le gasesti pe ASOS la pretul de 460 lei, detalii aici.
Alexandru poarta vesta gri inchis cu dungi si jeansi Zara.

Accentul se pune in acest sezon pe camasile in carouri vei fi inspirat daca-ti innoiesti garderoba cu o camasa in tendinte, pret 300 lei de pe Asos. Pentru detalii vezi aici.
Pune-ti silueta in valoare cu aceasta rochie TopShop. Vei arata absolut fabulos purtand o pereche de pantofi court shoes megri cu toc. Rochia Top Shop cu model inflorat la bust este la pretul de 270 lei, o poti cumpara aici.

Alexandra poarta rochie Stradivarius, ghete negre Mirela Gheorghe.

Aceasta rochie ASOS in culori bloc si cu model iti va accentua formele feminine. Fiind mai scurta este foarte potrivita pentru varsta ta. Rochia este la pretul de 230 lei si o poti cumpara aici.

Carmen-Iulia Avram, fotograf si stilist la ModapeStrada.

Ati fost admirate in ultima luna pentru felul in care v-ati imbracat?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu