28 noiembrie 2011

Cele mai bune sfaturi sa ramai tanara si frumoasa: Targul Health and Beauty Expo Sala Palatului

In calitate de Personal Stylist primim intrebari despre ce haine trebuie sa poarte o femeie sa se simta frumoasa, zvelta, plina de forte noi si increzatoare in propriile puteri. Noi va sugeram cum sa asortati piesele vestimentare sa aratati bine si sa va faceti placute.

Cele prezente la Sala Palatului au fost indrumate ca la sfarsit de an sa-si gestioneze cheltuielile si sa nu se mai gandeasca doar ca au sa cumpere ceva pentru acasa. Indemnul prezentat a fost acesta: "Incredeti-va in voi, construiti-va permanent sistemul de valori si astfel va veti imbunatati propria imagine" . 

Am rugat pe cei care au aparut in pozele noastre sa ne recomande propriile trucuri de beauty sau health.Iata ce am aflat:
Foto: Carmen-Iulia Avram 26.11.2011, orele 16-18, Sala Palatului, Health & Beauty Expo 2011, Bucuresti
 
Alexandra Velniciuc, prezentatoarea TVR 1 a facut parte in 2010 din showul organizat la Fashion Week si a fost imaginea designerului roman Nausica Mircea. Rochia pe care a purtat-o a fost extrem de feminina.
 
Cel putin 2 litri si jumatate de apa calitativa pe zi, Alex va recomanda apa Pi. Al doilea truc de beauty este gandirea pozitiva deoarece frumusetea vine din interior.

Alege acest sacou gri pentru o tinuta casual-eleganta pret 395 ron : aici 
 
 
 
 
 
 




 

Florin si Alexandru. Florin s-a imbracat cu o pereche de pantaloni Zara, camasa Bigotti, iar Alexandru a purtat pantofi Bigshoes.com, pantalon si camasa Kenvelo.
Sfatul primit de la Alexandru - sa duceti o viata sanatoasa facand miscare:fitness, kinetoterapie.
Aceasta pereche de pantofi bleumarin cu detaliu fin spre varf iti va placea cu siguranta, Florin, pret 400 ron: aici 
 
 
 
 
 
Tinuta pe care o ai, Alexandru, poate fi uimitoare si cu aceasta pereche de jeansi bleumarin so refreshing pret 810 ron : aici 
 
 
 
 
 
 
 
 
Catalina poarta cizme Tommy Hilfiger, geanta Otter's. Ea va aduce aminte ca pentru a fi frumoasa trebuie sa duceti o viata sanatoasa si echilibrata!
Vei arata extrem de increzatoare in tine si cu aceasta jacheta piele maro River Island pret 830 ron: aici 
 




 
 
 
 
 
Muscle Maker Romania
 
Voi ce trucuri folositi ca sa aveti o imagine fresh in noaptea de Revelion?

2 comentarii:

  1. Oh my goodness! Incredible article dude! Many thanks, However I am encountering problems with your
    RSS. I don't understand the reason why I am unable to subscribe to it. Is there anybody else getting similar RSS issues? Anyone who knows the solution will you kindly respond? Thanks!!
    Here is my page suplementos para ganhar massa

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Thanks for your wish to feed my blog.I don't know about how you've built your blog but ask the network that host the blog for you about this problem.Thanks also about all the appreciation you've shown here!Wellcome again anytime!

      Ștergere