08 august 2013

Vara e aici! And that's magic!

Vara urmarim sa purtam hainele care ne apara de soare, care ne fac sa ne simtim fresh chiar si in zilele toride: palarii, ochelari de soare, sandale, haine din materiale vaporoase.
 
Si precum suntem rasfatate acum, in luna august, cu atatea delicii: o mare diversitate de fructe si legume, vrem sa luam energie din natura, si sa ne simtim apreciate si dorite .
 
In tinutele fotografiate vrem sa punem accentul din nou pe accesorii. O tinuta fara accesorii nu face cinste celei care-o poarta!

Din ce am observat pe strada, alegerea gentilor va da cel mai mult de lucru.Cum stiti daca v-ati ales bine geanta la tinuta pe care o aveti? Geanta te ajuta sa-ti proiectezi imaginea pe care vrei s-o afisezi si poate fi considerata un accesoriu statement.
 
Cauta femeia din tine: frumoasa, delicata, senzuala si stylish!
 
 
 
Alexandra si Andra.
 
 
Corina.
 
Corina, iti recomandam un top limes River Island din peplum, prin care poti sa pastrezi linia in care ai inceput sa-ti construiesti tinuta. Culorile tari ale tinutei, limes si lemongrass, te ajuta sa nu cazi in plictiseala si sa simti ritmul fresh al verii. Pretul topului este 189 ron. Linkul Asos este aici.
 
 
Ce accesorii va face placere sa purtati seara in oras?
 
Ne puteti lasa comentariu la articolul acesta prin apasarea pe linkul din titlu sau intrand pe pagina noastra Facebook Moda pe strada!


 
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu