04 august 2012

Bucate gustoase si fete frumoase la nunta:

Fetele, vor sa fie "la inaltime" prin tinutele pe care le poarta la nunti, si cauta orice metoda sa fie incantatoare si reusesc miracole chiar cu bani putini. In aceste seri, ele stiu ca vor sa promita cat mai mult si sa farmece pe cat mai multi. Dar acest comportament: de a arata cat mai bine, chiar daca este un efort financiar la mijloc, ne facem sa fim asemanatori cu poporul cu care ne inrudim atat de bine: poporul italian. Le-a intrat in sange si sunt renumiti pentru aceasta caracteristica a lor ca popor si a luat denumirea "La bella figura". Aceasta expresie traducandu-se foarte usor, inseamna sa dai chiar mai mult decat iti sta in puteri si sa te ingrijesti de aspectul exterior. Aici subliniez ca trebuie gasit echilibrul, ca orice sistem care exista in natura, cu investitiile care-ti hranesc si sufletul. Deci toata lumea se simte in masura sa-ti aprecieze sau sa-ti dezaprobe tinuta in care ti-ai facuta simtita prezenta la nunta la care ai fost invitata!



 Alina, ti-ai gasit o rochie minunata pentru a merge la nunta, iar noi ne-am indragostit de ea imediat!





Ramona, ne-a placut rochia aleasa de tine deoarece trezeste o serie de sentimente: este o rochie neagra, lunga, si-ti da un aer de persoana din clasele privilegiate, cu o statura impozanta, de ducesa. Dar fiind un outfit pentru o petrecere moderna ceilalti vor vrea sa se asigure cat esti de reala, si trezesti melancolia unor iubiri trecute, ce nu poate fi decat un sentiment placut!






 Maria, ne-au placut nuantele electrice, de vara ale outfitului purtat de tine!





Ana, ai ales sa-ti bucuri nuntasii intr-o rochie empire, iar rolul de "lady in red" ti se potriveste de minune, deoarece stii cum sa fii sexy si sa te faci dorita.






Foto: 28.7.2012, Brasov


Un comentariu:

  1. alina rochia aceea roz a purtat-o deby ryan! esti norocoasa ca ai ales rochia

    RăspundețiȘtergere