06 iunie 2012

Imi place de tine; iti place de mine!

Daca-ti place sa te vezi in oras cu prietenii, si esti o fire sociabila, atunci stii cat de mult iti doresti sa fii seducatoare de fiecare data. Sa te asiguri ca acest lucru se intampla trebuie sa acorzi zilnic atentie felului in care arati, te porti si te imbraci, iar acum exista solutii accesibile la tot ce-ti propui sa realizezi. Noi urmarim ce dicteaza strada din punct de vedere stilistic, si pentru noi poate sa inceapa petrecerea cand suntem inconjurati de oameni care sunt preocupati de stil!






Carmen si Cristian. Carmen poarta o tinuta cu  imprimeuri florale si culori electrice, are un look ingrijit si elegant. Poseta plic pe care am gasit-o pentru tine este o alegere discreta si da unaer rafinat tinutei alese de tine. Pret 157 lire. Pentru detalii clic aici.







Cristian poarta o tinuta relaxata de iesit in oras. O pereche de pantaloni de costum de culoare indigo vor fi piesa clasica la care poti reveni mereu cu incredere si este si usor sa impresionezi printr-o tinuta impecabila. Pretul pantalonilor de costum skinny Top Shop este 265 ron.Pentru detalii clic aici.












Alexandra, Raluca, Simona si Adriana

Alexandra se simte bine intr-o tinuta ladylike-cu influente rock si dantela. Poti sa arati diferit si cum orice detaliu conteaza, aceste sandale Dorothy Perkins ti se vor potrivi de minune! Pretul este de 201 ron.Pentru detalii clic aici.
Raluca, ne-am bucurat sa vedem la tine aceasta rochie stil tropical. Este un stil simplu de realizat dar cu atatea culori vii, iti complimenteaza firea voioasa. Iti vor placea si aceste wedges-uri funny de la TopShop. Pretul este de 451 ron. Pentru detalii clic aici.

Simona, ni s-a parut ca ai ales un look de balerina, stilul Black Swan. De-asta am ales sa-ti facem niste picioare foarte sexy si am ales perechea de pantofi Vivienne Westwood. Pentru detalii clic aici.
Adriana, imprimeul floral in relief al rochiei tale este foarte de efect. Esti gata aranjata sa iesi in oras asortand la tinuta acesti pantofi court shoe de culoare coral, model Dorothy Perkins. Pretul este de 265 ron. Pentru detalii, clic aici.




Hainele pe care vi le propune Dona Kyros, le gasiti pe DonaKyros.ro

Cristi si Adrian apartin unei trupe de dansatori. Prin tinutele voastre ati urmarit stilu utilitar, respectiv retro.


Cristi, pentru ca pari un tip non-conformist, vei fi foarte multumit cu o pereche de tenesi Converse. Pretul este de 265 ron. Detalii aici.
Adrian, vara asta esti chic si plin de energie intr-un tricou galben. Pretul este de 143 ron. Detalii aici.





















Ana, ai ales un stil cu influente orientale, geischa. Te gandesti care ar fi celmai tare playsuit pe care sa ti-l achizitionezi aceasta vara? Iata mai jos varianta pe care ti-am ales-o noi! Petul este de 201 ron. Detalii aici.












Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu