20 martie 2012

Orasul ocupat cu pete de culoare

Ce te face sa te simti atractiva? Poarta tinute sexy, cu atitudine, cateva accesorii care sa se potriveasca, adauga makeup si ai un par aranjat pentru a crea un echilibru! Urmandu-ne sfaturile vei fi diferita si chiar vei fi gata pentru aparitii uimitoare!

Ultimele tendinte surprinse pe strazile Bucurestiului le gasiti mai jos; fie ca mergi pe strada in tinute extrem de romantice si dulci, fie ca alegi stilul rok&roll sau ai ca favorit stilul country tot ce trebuie sa faci este sa te simti bine si admirata!




Alexandra a iesit in oras purtand: fusta H&M, pantofi New Look, Sacou Zara, geanta House of Art.
Bratara Pieces detalii click aici

Bratara Lipsy detalii click aici
Iata ce te va face sa arati minunat imbracata asa cele 2 seturi de bratari purtate pe maini diferite, modelul Pieces costa 63 ron, iar cel Lipsy 52 ron.


Cosmi Tcaciuc s-a imbracat original cu un tricou Zara,hanorac H&M, geaca Pinky, ochelari de vedere si o geanta pentru masca de gaze.
Sandale Top Shop detalii click aici Poti sa te bucuri de venirea primaverii purtand aceste sandale negre Top Shop, care merg la tinuta pe care ai purtat-o in aceasta zi! Pret 465ron.

Chris Agnew pictor are o tinuta organizata compusa din piesele: camasa Pull&Bear, esarfa H&M, sacou si blugi Topman. Poti sa pui la acesti blugi o pereche de ghete brogue de pe Asos. Ghetele au un pret de 980 ron. Detalii despre ghete click aici

Foto: 17.3.2012, orele 16-18, Bucuresti


Cat de utile vi se par recomandarile care le-am facut? Contam pe tine sa ne spui ce-ti place mai mult la acest articol!


2 comentarii: