27 februarie 2012

Mireasa anului 2012: frumoasa si iubitoare> La targul de nunti "Ghidul Miresei"

Iata-te aproape casatorita si vrei sa planifici nunta pana la cel mai mic detaliu.
Totusi, evenimentul in sine nu este nimic fara o mireasa pe masura.In aceasta zi totul pare ca se invarte in jurul miresei. Am fost la targul de nunti si miresele pareau dezamagite ca sunt atatea oferte tentante si ele nu stiu exact ce li se potriveste care sa le asigure ca au facut alegerea corecta.
Desigur sunt fete care sar sa te ajute si sa-ti prezinte ultimele oferte de machiaj, coafura sau la standurile de unde mergi sa-ti alegi rochia, dar nu esti singura care-si doreste sa-si cumpere rochia, sa se machieze sau sa-si aranjeze parul si sa ai idee despre cum sa devii in cel mai scurt timp mireasa perfecta.
Si unde mai pui ca ti se cere nu doar perfectiunea, dar trebuie sa dai senzatia ca asa esti de cand te stii; te-ai nascut asa, perfecta. Ce vreau sa spun este ca imaginea pe care o vei avea in ziua nuntii tale depinde de cat de bine informata esti.
Transformarea Cenusaresei dintr-o fata simpla intr-o printesa pretiosa se face prin magie... sau mai sigur prin alegeri intelepte:stii ce rochie de mireasa sa-ti alegi pentru ca ai incredere in cel care ti-o recomanda (pentru ca e cel care asta face zilnic), stii ce coafura si machiaj sa-ti alegi pentru ca ai avut in spate pe cei care tu-i respecti pentru coafurile si machiajele reusite pe care le-au facut anterior. Deci merita sa te interesezi din timp cine te sprijina in aceasta transformare pentru ca tu sa obtii imaginea pe care o meriti. Vei fi sigur o mireasa delicata,frumoasa, de invidiat!
Uita-te ce am surprins in imagini la Targul de nunti "Ghidul miresei":

Foto: Carmen-Iulia Avram 25.2.2012, orele 12-15, Ghidul Miresei, RomExpo, Bucuresti



 Artistul Crbl

 Machiaj realizat de make-up rtistul Andreea Radulescu.

 Elena intr-o rochie Robe Blanche.

 Pantofi de ocazie Maftei Vienna.

 Dani si Raluca dansatori in trupa Gagoo.

Machiaj realizat de make-up rtistul Andreea Radulescu.

Raluca intr-o rochie Robe Blanche.


 Mascota Obi.

Si pentru cei care inca mai spun ca am avut o iarna grea, zapada est bucuria celor mici:


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu