07 decembrie 2010

Cosmina Englizian Couture Eden - primavara-vara 2011

Lansarea Colectiei Eden a Cosminei Englizian Couture a avut loc la Hotel Radisson Blu. Un numar extrem de mare de persoane prezente la fashion show-ul “Eden” printre care   VIP-uri, CEO de mari companii, diplomati, vedete de televiziune si jurnalisti. Tinutele la moda pe care le-am pozat sunt postate mai jos. Orice comentariu al stilistului referitor la tinutele urmatoare poate fi obtinut prin email.

Foto: Carmen-Iulia Avram, 30.11.2010, orele 21-22:30, Bucuresti, Hotel Radisson Blu - Cosmina Englizian Couture colectia Eden - primavara/vara 2011

Ercan  Colmekci impreuna cu o prietena purtand o rochie deosebita.
Oana Lis, sotia lui Viorel Lis poarta pantofi de efect de la Bebe. O persoana la moda imbracata intr-o tinuta care o avantajeaza.

Daniela Crudu in stanga pozei este animatoarea la Razvan si Dani. Poarta o rochie din dantela si platforme inalte nud.

Alexandru Bar stilist. A ales un sacou de efect din catifea.  
Cristina Anghel poarta pantofi Miu Miu, rochie Asos, jacheta Phillip Plein. Tinuta a fost atent aleasa.

2 comentarii:

  1. Bogdan Stefan13 decembrie, 2010

    Oana Lis nu imi place cum e imbracata,avand fundul destul de mare cu pantalonii aceeia bufanti arata si mai grasuta.Daniela Crudu arata bine rau de tot, dar fata de langa ea chiar nu stiu ce cauta acolo.Rochie ei este superba,stie sa se puna in evidenta la orice prezentare.Cristina Anghel vad ca este o aparitie noua in lumea mondena arata foarte bine, si ii urez succes in continuare.Cred ca am vazut-o la categoria "Cardutii" din spy, se intelege atunci de unde tinuta, daca nu ma insel sacoul este de la Phillip Plein nu Lim, cautati pe google.

    RăspundețiȘtergere
  2. Crudu esti bunnaa rau tati!!!

    RăspundețiȘtergere