11 decembrie 2010

Bucharest Fashion Week - toamna 2010

In cadrul festivalului de moda Bucharest Fashion Week s-au reunit branduri internationale de prestigiu si mari designeri romani cu sprijinul Fashion tv  pentru a dicta tendintele in moda sezonul primavara-vara 2011. Evenimentul s-a desfasurat  la Crystal Palace Ballrooms intre 1-5 decembrie.

Foto: Carmen-Iulia Avram, 1-5.12.2010, orele 21-23, Bucuresti, Crystal Palace Ballrooms - Bucharest Fashion Week decembrie 2010 pentru colectiile primavara/vara 2011

Cateva dintre personalitatile si persoanele prezente, imbracate la moda:

Catalin Botezatu si Mihai Albu - designeri. Catalin Botezatu a prezentat colectia de lenjerie intima "Russian" pentru primavara-vara 2011. Cătălin Botezatu a fost desemnat designerul anului 2010. Mihai Albu, renumitul designerul de incaltaminte si accesorii intrat in cartea recordurilor pentru cei mai inalti pantofi s primit la BFW premiul pentru excelenta in moda. A prezentat colectia "Techno Preludique" pentru primavara-vara 2011 caracterizata prin comunicatul de presa emis: "prin linii arhitecturale, compoziţii organice şi haos controlat"

Alexandra Ghiorghie - designer. Tanarul designer din Pitesti, a prezentat la BFW colectia "Lady Anabella" primavara-vara 2011. Colegiul Vlaicu Vodă, Curtea de Argeş, “Universitatea de Arte” – 2 ani. A continuat studiile în Milano, la Nava Academia Bel Arte, timp de 6 luni, după care a obţinut o bursă Erasmus la Paris, toate pe creaţie vestimentară. Experienţă profesională: Din 1994 a lucrat în domeniul modei. Are un magazin în Craiova, numit “Giorgal”, şi un show-room în Curtea de Arges.

Alecsandra Savulescu designer care a prezentat la BFW alaturi de Callyope colectia Outdated Appointment. Poarta: cizme Levi's, geanta Bata.

Gianni Sapone -  designer italian a prezentat colectia "Gianni Sapone" care imbina penele, blana si combinatii retro-extravagante.

Mare Timeea - designer.

Issabel Lombardi - designer a prezentat la BFW colectia de accesorii.

Bianca Taban - model agentia Tao

Alexandra Visea - model agentia: N&G Nikomodels, Denisa Parlea - model independent, Alina Sarmasan - model la agentia: Malio Company

Adriana Filip - model agentia: Casta Morelli din Iasi

Simina Visan, in stanga pozei, poarta: ghete Renascimiento, fusta Dada si camasa Zara. Adina Ghita in dreapta poarta rochie Hippie Hippie Shake. 

Alexandra Olar este reprezentant Velorbis Romania. El poarta sacou House of Art, blugi Zara si ghete Only For You.

Alex Sirbu poarta ghete Deichmann, blugi Zara, tricou New Yorker.

Adina Albert si Adriana Diaconu.

El poarta: blugi Calvin Klein, sal si tenesi Yves Saint laurent.

Mihaela Voinea poarta cardigan si rochie-pulover Zara, botine Nexus, plic Giorgio Armani.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu